Turistik geziler için düzenlenmiş ucuz gidiş-dönüş uçak bileti ...

APEX,
Apeks,
Apex; Önceden Satın Alınan Gezi Ücretleri anlamına gelir.
Turistik geziler için düzenlenmiş ucuz gidiş-dönüş uçak bileti.
Önceden alındığı için indirimli olan yolculuk bileti.
Gidiş ve dönüş tarihleri değiştirilemeyen, ücretleri, önceden satın alma gereksinimleri olduğu için genellikle indirimli olan havayolu ücretleridir. Apex ücretleri, bir havayolu tarafından ilan edilen en düşük tarifeli ücretler arasında olabilir. Havayolları genellikle şu veya bu şekilde ücretlerde indirim yapar. Ancak bileti belirli sayıda ve gün önceden (tipik olarak 14 ila 28 gün) satın alma zorunluluğu veya minimum konaklama şartı (yedi gün veya bir Cumartesi gecesi ) gibi kısıtlamalar arar. APEX ücret yapısı kapsamında, uçuş saatlerini veya seyahat tarihini değiştiremezsiniz.

APEX ücretleri genellikle iade edilemez ve başka birçok kısıtlamaya sahip olabilir. Bir APEX ücret yolculuğunun iptali genellikle normalden daha yüksek cezalarla sonuçlanır. Bileti iptal ettiğinizde, ücretin çoğunu kaybedebilirsiniz veya eğer şanslıysanız, havayolu size gelecekteki bir uçuş için bir tür kredi verecektir. Ama asla geri ödeme beklemeyin.

Apeks sözcüğünün diğer anlamları;
Apeks-Herkül Takımyıldızı

Charter:
İngilizce charter.
(Çartır)
Ucuz uçak bileti sağlayan uçuş türü.
Dolmuş uçak.
Kiralık uçak.
Belirli merkezler arasında belli bir tarifeye bağlı olmaksızın sefer yapan ucuz tarifeli uçak.

Charter Uçuşları: Özel uçak şirketlerinin düzenli devlet hava yolları kuruluşları yanında yaptıkları tarifesiz seferlerdir. Charter seferlerinde posta ve kargo taşımacılığı yapılamaz. Charter uçuşlarının ücretleri, devlet hava yolları ücretlerinden daha ucuzdur.

Popüler Yayınlar

İzleyiciler

BULMACA ANSİKLOPEDİSİ