"You Will Never Know", "Don't Be Shy", "Slow Down" ve "Take Care" adlı şarkılarıyla tanınan, Fransız soul divası müzisyen...

Imany,
Nadia Mladjao.
(D. 5 Nisan 1979 Martigues, Fransa - 44 yaşında)
Folk, soul, blues, pop şarkıcı ve söz yazarı.
Vişne rengi sesli Fransız soul müzisyeni kadın.
Derin sesi, folk ve blues esintili besteleriyle dinleyicilerine farklı ruh hallerini bir arada yaşatan Fransız soul divası.
Müzik dünyasında adını "You Will Never Know", "Don't Be Shy", "Slow Down" ve "Take Care" adlı şarkılarıyla tanındı.

1979 yılında Fransa, Marsilya yakınlarındaki Martigues' te doğdu. Doğum adı; Nadia Mladjao. 17 yaşında mankenlik yapmak için Amerika' ya gitti. Amerika' da yedi sene sonra müzik yapmak için ülkesine geri döndü.
Sesiyle kırık kalpleri vişne renginde, biraz ekşi biraz hüzünlü ve fakat aşkla yıkayan kadın; Imany olarak tanıdık.
Dinleyicilerine hüznün içinde mutluluğu, mutluluğun içinde hüznü yaşatan sanatçı; blues, folk ve soul tarzlarında söylemeyi seviyor.

Soul müziğin efsane ismi Nadia Mladjao, daha çok sahne adı Imany olarak tanınır. Komor asıllı Fransız şarkıcı 2011 yılında çıkan ilk albümü The Shape of a Broken Heart ile Disques d'Or' a (Altın Plak Ödülüne) layık görüldü. Fransa ve Yunanistan' da platin, Polonya'da ise üçlü platin statüsüne ulaştı.

2016 yılında Filatov & Karas' ın "Don't Be So Shy" adlı şarkısının remiksi Avrupa çapında hit oldu ve Avusturya, Almanya, Polonya ve Rusya' da listelerin zirvesine çıktı.

Tracklist:
Slow Down
You Will Never Know
Kisses in the Dark
Where Have You Been
Grey Monday
Please and Change
Seat With Me
Shape of a Broken Heart
Pray for Help
I've Gotta Go
I Lost My Keys
Take Care

Imany - Save Our Soul

Popüler Yayınlar

İzleyiciler

BULMACA ANSİKLOPEDİSİ