"UFO Dini” veya “Uzay dini” olarak ta adlandırılıan akım, tarikat ...

Raelien,
Raelien akımı,
Raelien Tarikatı
(Raelyenler).
1973 ve 1975 yıllarında Avvergne ve Perigord 'da iki kez uzaylılar tarafından kaçırıldığını öne süren Fransız gazeteci ve otomobil yarışçısı Claude Vorilhon tarafından kuruldu. 
Uzaylıların mesajını anlattığından dolayı UFO Dini veya Uzay dini olarak ta adlandırılır. 84 ülkede örgütlü 75.000 civarında üyesi bulunduğu tahmin edilen, dünyanın en sapkın tarikatıdır.

Uzaylıların gezegenine götürülen C.Vorilhon oradan bir mesajla döndü. Vorilhon 'a göre ; Elohimler 'in yani XXI. Yüzyıl meleklerinin gelişine hazırlanmak gerekli idi.Raelien Akımı, insan ırkının, ilerlemiş uzaylı türlerin klonlanmasi sonucu ortaya çıktığına inanıyor. Claude Vorilhon kendisinin Tanrı' sız bir dinin kurucusu olduğunu söyleyip, dinlere, evliliğe, askerliğe karşı çıkıyor, sınırsız seksin gerekliliğini anlatıyor. Uzaylılar tarafından " haberci" anlamına gelen " Rael" ünvanını aldığını söyleyen Vorilhon, en geç 2035 yılında gerçekte insanları yarattığını öne sürdüğü uzaylıların dünyaya hâkim olacağını iddia ediyor.

Kendisini Rael olarak adlandıran Vorilhon 'un verdiği simgede Davut 'un Yıldızı ile Hindistan kökenli gamalı haç birleştirilmişti. Parola ise şimdi anlama zamanıdır, inanma zamanı geçmiştir idi. Lider Rael (Vorilhon), insanlığın sırrını, 1973 yılında Fransa'da bir UFO'dan öğrendiğini iddia ediyor. Müritlerden, cinsel tercihlerini kanıtlamaları için tuhaf cinsel ilişkilerde bulunmaları da isteniyor.

Popüler Yayınlar

İzleyiciler

BULMACA ANSİKLOPEDİSİ