Simon Beckett'in bir kitabı ...

Kapan,
Simon Beckett, geçmişi arkasında bırakmaya çalışan bir adamın hikayesini kapan' da anlatıyor. Polisten kaçarken kendisini Fransa’ da bulan Sean bir kapana basar ve o andan itibaren, gizem dolu bir dünyanın kapıları ardına kadar açılır. Bir yandan geçmişin sancılarıyla uğraşırken, diğer yandan kuralları sahibinin koyduğu bir çiftlikte, yeni maceralara bulaşmak istemediği halde kendisini ölümcül sırların ortasında bulur. Kapan romanı, gerilim dozu yüksek, etkileyici bir eser.

Simon Beckett:
(D. 20 Nisan 1960, İngiltere Sheffield - 62 yaşında) 
İngiliz gazeteci ve yazar. 
Simon Beckett, 1960 yılında İngiltere, Sheffield’ de doğdu. İngiliz Filolojisi üzerine yüksek lisans yaptı. Daha sonra eğitmen olarak İspanya’ ya gitti. İspanya’ dan döndükten sonra Serbest Gazetecilik yapmaya başladı. The Times, The Daily Telegraph, The Observer gibi gazeteler için yazı yazdı.

Simon Beckett, 2006 yılında ilk kitabı Ölümün Kimyasını  yazdı. Basıldığı yıl betseller oldu. 2007 yılında ikinci kitabı Kemiklerin Şifresini yazdı. Suç serisi kitapları ile dünya çapında tanınmıştır. Kitapları özellikle Almanya ve İskandinavya' da çok beğenilmiş ve dünya çapında beğenilmiştir.

Eserleri;
Ölümün Kimyası (The Chemistry of Death),
Kemiklerin Şifresi (Written in Bone),
Mezarın Çağrısı (The Calling of the Grave)
Ölülerin Fısıltısı (Whispers of the Dead)
David Hunter (4 Kitap)
İnce Çizgiler (Fine Lines)
Hayvanlar (Animals )
Duman Nerede (Where There's Smoke)
Jacob'a Sahip Olmak (Owning Jacob)
Kapan (Stone Bruises)

Popüler Yayınlar

İzleyiciler

BULMACA ANSİKLOPEDİSİ