Rusya'nın her yerinden tıp topluluğunu bir araya getiren Rus Sağlık Haftası Uluslararası Bilimsel ve Pratik Forumu'nun bir parçası olan fuar...

Apteka,
Apteka Fuarı,
Rusya'nın her yerinden tıp topluluğunu bir araya getiren Rus Sağlık Haftası Uluslararası Bilimsel ve Pratik Forumu'nun bir parçası olan fuar.

1994 yılında, Moskova'daki Apteka, tıbbi ve farmasötik ürünler için uluslararası bir ticaret fuarı olarak düzenlendi ve Rusya'daki türünün önde gelen fuarlarından birisi oldu. Toptancılar, perakendeciler ve eczanelerle eczacılık ürünleri üreticileri ve benzerleri arasındaki temasları düzenlemek istemektedir. Buna ek olarak, ziyaretçiler Rus ilaç pazarı ve Rus sağlık sektörü hakkında bol miktarda bilgi bulmaktadırlar. İlaçlar, gıda takviyeleri, vitaminler, doğal ürünler, homeopati, fitoterapi, bebek maması, çocuk ürünleri, kozmetikler, kozmetik ürünler, sağlık ürünleri, sıhhi ve hijyen ürünleri, eczaneler, laboratuvarlar ve doktor uygulamaları için malzemeler, formülasyonlar, eczacılık sektörü hizmetleri ürünlerinin sergilendiği fuar Apteka Uluslararası İhtisas Fuarıdır. Halen devam eden uygulama, 2021 yılında 28. Apteka Fuarı olarak düzenlenmiştir.

Popüler Yayınlar

İzleyiciler

BULMACA ANSİKLOPEDİSİ